Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ-Διάλεξη Κλεάνθη Κυριακίδη


 

 
 
 
 
 
Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ , στα πλαίσια του προγράμματός της ευρείας ανάπτυξης της προσωπικότητας «ΑΚΑΔΗΜΙΑ», διοργάνωσε Διάλεξη του διεθνολόγου – γεωστρατηγικού αναλυτή Κλεάνθη Κυριακίδη , με τίτλο «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις τους στην Ελλάδα», την Τετάρτη, 22/2/2017, στον πολυχώρο ΑΙΤΙΟΝ.
Από πλευράς του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, τοποθετήθηκαν στο θέμα ο Πρόεδρος της Κίνησης, Δικηγόρος, κ. Κυριάκος Κόκκινος κι ο Σύμβουλος κ. Ευθύμης Στίγγας.
 
 
 
Πολύ σημαντικές ήσαν οι παρεμβάσεις και πληροφορίες εκ μέρους του Σύριου Καθηγητή Γεωστρατηγικής Aref Alobeid. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τα πολυάριθμα μέλη και τους παρευρισκομένους φίλους και μέλη του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ.
 
 
 
 
 
 
Οι προσκλήσεις για συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας, απευθύνονται προς κάθε ενεργό ‘Ελληνα και πολίτη, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για την πορεία της ανθρωπότητας!
Στην τόσο κρίσιμη για την πατρίδα μας ιστορική συγκυρία, όπου διακυβεύεται για πρώτη φορά στην ιστορία της η ίδια η βιολογική υπόστασή της , αλλά κι η μακραίωνη πολιτιστική της ταυτότητα και καθώς το σύνολο της ανθρωπότητας αναζητά ένα υγιές κι αληθινό πρότυπο και φως για τη διέξοδο από το σκοτεινό τέλμα , στο οποίο έχει παγιδευτεί, η παρουσία όσων ενδιαφέρονται να φωτισθούν από διαφορετικές όψεις της αλήθειας , να διασυνδεθούν και γνωριστούν μαζί μας και να δράσουν δημιουργικά, ατομικά και συλλογικά, μη αρκούμενοι στα λόγια, είναι απαραίτητη…!
 
 
 
 
Οι δράσεις του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής δομής ολικής ανάπτυξης της προσωπικότητας της Ακαδημίας , μέσω της οποίας παρέχονται ερεθίσματα, δυνατότητες κι ευκαιρίες σε όσους ενδιαφέρονται κι είναι ΕΝΕΡΓΟΙ, να ανέβουν ενεργειακό επίπεδο, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά, στη βάση των αρχών της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, της πραγματιστικής ιδέας ότι οι άνθρωποι δεν είμαστε παρά κύτταρα του πολυσύνθετου οργανισμού της Ανθρωπότητας κι οι φυσικές συλλογικότητές μας (έθνη, πόλεις, οικογένειες, επιχειρήσεις κλπ) δεν αποτελούν παρά τα αναγκαία όργανα αυτής, μιας ιδέας ενωτικής, που φιλοδοξεί να αντικαταστήσεις τις μέχρι σήμερα συγκρουσιακές αντιλήψεις, που διέπουν την οργάνωση της ανθρωπότητας κι έχουν επικίνδυνα δηλητηριάσει τις ανθρώπινες συνειδήσεις!

Σχολιάστε