UNICS – Τμήμα Επιχειρηματικότητας κι Επενδύσεων

UNICS – Τμήμα Επιχειρηματικότητας κι Επενδύσεων

 
Η Επιχειρηματικότητα, το εταιρικό δίκαιο και το δίκαιο επενδύσεων, αποτελούν τους πυλώνες κάθε υγιούς οικονομίας, που στηρίζεται στην δημιουργικότητα και τον ελεύθερο , υγιή ανταγωνισμό. Η πολυπλοκότητα της νομοθεσίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, απαιτούν ωστόσο την προληπτική συμβουλή και σοβαρή μελέτη κάθε κίνηση από νομικούς συμβούλους, που γνωρίζουν και μπορούν να σας εξασφαλίσουν τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και να σας προφυλάξουν από πλήθος παγίδων, που κρύβονται στο δρόμο για μία επιτυχημένη πρωτοβουλία, συνεργασία κι επένδυση.
Ακόμη περισσότερο τούτο είναι αναγκαίο, όταν ανακύπτει ανάγκη συμφωνιών, οπότε ο έμπειρος στη διαπραγμάτευση, στη διαμεσολάβηση και στη δικαστική επίλυση διαφορών Δικηγόρος, προσδίδει σοβαρή προστιθέμενη αξία εξωδίκως και συνιστά καταλυτικό και καθοριστικό παράγοντα, στις δικαστικές επιπλοκές.
Το νομικό μας γραφείο UNICS ειδικεύεται και έχει μακροχρόνια εμπειρία στην επίλυση σοβαρών τέτοιων επιχειρηματικών προβλημάτων, με ειδίκευση στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση, αλλά και στη δικαστηριακή πρακτική, όταν οι άλλες λύσεις δεν ευδοκιμούν. Σημαντικό πλεονέκτημά μας είναι η συστέγαση και συνεργασία μας με το Συμβολαιογραφικό Γραφείο της Σωτηρίας Κατσούδα με μεγάλη εμπειρία στις επενδύσεις επί ακινήτων, φορολογικού σχεδιασμού επιχειρήσεων κι οικογενειών αναφορικά με τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας κι αναγνωρισμένο ως «υπηρεσία μίας στάσης» για τη σύσταση και τροποποιήσεις πάσης φύσεως εταιριών.

Σχολιάστε