Λίγα λόγια για μας. Ποιοί είμαστε και τί ιδιαίτερο προσφέρουμε!

UNICSLEGAL.jpg

UNICS – Δικηγορικό Γραφείο Κυριάκου Κόκκινου & Συνεργατών
Γραφείο Αθήνας: Κάνιγγος 33-ΤΗΛ. 2103300990-1-2 / FAX 2103303452
Γραφείο Παλλήνης: Ελ. Βενιζέλου 18-ΤΗΛ. 2106666658-2106033930-2106033932-fax 2106664219
Κινητό τηλ.: 6973022722
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δικηγορικού Γραφείου μας και τις
σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης για διαρκή νομική σας ενημέρωση
My profiles:

       

Κυριάκος Ε. Κόκκινος
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Μέλος του Δ.Σ.Α. από το 1990 – Ποινικολόγος – Ειδικευμένος σε θέματα ποινικού, εμπορικού και αστικού δικαίου.
Διαπραγματευτής-Μεσολαβητής
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων
Ιδρυτής του Κινήματος Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ
Μέλος Greek Oxygen 2 / Advocates , Judges & Citizens for Justice and Development

Νομική κάλυψη σε όλο το εύρος του δικαίου:
Ποινικό, Εμπορικό (συστάσεις και μετασχηματισμοί εταιριών, πάσης φύσεως εμπορικές συμβάσεις, διεκδικήσεις είσπραξης απαιτήσεων, αμοιβών και αξιογράφων, δίκαιο σημάτων, δίκαιο ανταγωνισμού, πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ),Διοικητικό- Πολεοδομικό – Φορολογικό και Αστικό δίκαιο (ενοχικό – δίκαιο συμβάσεων, υποθέσεις αποζημιώσεων – τροχαίων ατυχημάτων κλπ, εργατικό, οικογενειακό, κληρονομικό, εμπράγματο δίκαιο , υποθέσεις μεταβιβάσεων και επενδύσεων με όλες τις διαστάσεις τους- έλεγχο τίτλων-κατάρτιση σύμβασης – φορολογικά – κτηματολόγιο, ιδιοκτησιακές διαφορές κλπ), δίκαιο απαλλοτριώσεων κλπ.

Ο Δικηγόρος αποτελεί έναν κοινωνικό κυματοθραύστη, ένα προστάτη των εννόμων συμφερόντων των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων τους. Επιλέξτε το συνήγορό σας με κριτήριο τη γνώση, την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα, την ηθική κι ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που συνιστούν τα κριτήρια «πιστοποίησης» ενός καλού νομικού συμβούλου και παραστάτη! Μην λησμονείτε ότι ο συνειδητός επαγγελματίας, νομικός παραστάτης, αξιολογείται όχι από το πόσες δίκες δημιουργεί, αλλά από την ικανότητά του να τις αποφεύγει και να επιλύει τις διαφορές και συγκρούσεις με το συντομότερο και συμφερότερο για τους πελάτες του τρόπο. Όταν όμως φθάνει στη δίκη, εκεί αναδεικνύονται το ταλέντο κι η ικανότητά του, που συνιστούν αποτέλεσμα μακράς πορείας στην υπηρεσία του λειτουργήματός του.

«UNICS – Δικηγορικό Γραφείο
Κυριάκου Κόκκινου & συνεργατών»

Συμβολαιογραφείο Σωτηρίας Κατσούδα & συνεργατών

Τί ιδιαίτερο προσφέρουμε ως νομικοί;

Το Γραφείο Νομικών Συμβούλων UNICS, αποτελεί το αποτέλεσμα της ενοποίησης υψηλής ποιότητας, ικανοτήτων κι εμπειρίας νομικών επαγγελματιών, Δικηγόρων, διαφόρων ειδικοτήτων και Συμβολαιογράφων. Το Δικηγορικό του Τμήμα, με γραφεία στην Αθήνα, Παλλήνη και Κόρινθο διευθύνεται από τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ειδικευμένο Ποινικολόγο κι Εμπορικολόγο. Το Συμβολαιογραφικό Τμήμα, με έδρα στην Παλλήνη, διευθύνεται από τη Συμβολαιογράφο Σίσσυ Κατσούδα. Η ομάδα νομικών μας καλύπτει όλο το εύρος δικαίου κι αποτελείται από άριστους κι επιλεγμένους νομικούς, ικανούς να επιλύσουν κάθε δύσκολο πρόβλημα, στηρίζοντάς σας σε όλες εκείνες τις κρίσιμες στιγμές δυσάρεστες ή δημιουργικές, όπου η συμβολή του κατάλληλου κι ικανού νομικού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιτυχίας.

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε προσωπικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, ξεχωριστά και με προσοχή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Δικηγορικές και Συμβολαιογραφικές) για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της κάθε εντολής.

Βιώνουμε τη Δικηγορία και τις νομικές εν γένει υπηρεσίες ως λειτούργημα, ως μέσο τίμιου βιοπορισμού , που συνιστά την κοινωνική προσφορά μας για την πρόληψη και επίλυση κοινωνικών συγκρούσεων, την αποτελεσματική συμβουλή και μεσολάβηση για την προστασία των πληττομένων από την αδικία και ατυχία ανθρώπων και νομικών προσώπων και τη διασφάλιση της ομαλής συνεργασίας τους, προς εξυπηρέτηση των θεμιτών σκοπών τους.

Υποστηρίζουμε άτομα , επιχειρήσεις και εταιρίες πάσης φύσεως για την επίλυση των απλών ή ιδιαίτερα πολύπλοκων  ζητημάτων τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο δικαστηριακή τους επίλυσης.

Συμμετέχουμε στην κίνηση , που προωθεί τη συνειδητοποίηση και κοινωνική ενσωμάτωση διαδικασιών εξωδικαστικών και συναινετικών – διαιτητικών μεθόδων επίλυσης των διαφορών, που μειώνουν το χρονικό διάστημα επίλυσης διαφορών και το κόστος αυτών, χωρίς να βλάπτουν την ποιότητα των προτεινομένων λύσεων.

Αντιμετωπίζουμε τις δικαστικές υποθέσεις με γνώση, επιμέλεια, σοβαρότητα και με συνείδηση της σημασίας της κάθε υπόθεσης για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Για το λόγο αυτό δεν αποσκοπούμε στην ποσότητα και στοχεύουμε στην διαρκή βελτίωση της ποιότητας, όντας ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Το Νομικό μας Γραφείο υποστηρίζεται από ειδικευμένους Δικηγόρους και πλαισιώνεται από τη Συμβολαιογράφο Παλλήνης Σωτηρία Κατσούδα και την ομάδα της, με ειδίκευση σε θέματα μεταβίβασης ακινήτων, φορολογικό και επενδυτικό σχεδιασμό, κληρονομικά ζητήματα , πιστοποιημένη επίσης ως Υπηρεσία Μίας Στάσης για συστάσεις εταιριών.

Βιογραφικό Κυριάκου Ε. Κόκκινου

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1965 στα Μέγαρα Αττικής και έζησε τα νεανικά του χρόνια στην Κόρινθο, όπου κατοικεί η πατρική του οικογένεια. Οι ρίζες της οικογενείας του κρατούν από μεν τον πατέρα από την Ήπειρο και από την μητέρα από τη Μικρασία και Κωνσταντινούπολη.
Από τα νεανικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (μπάσκετ, βόλεϊ, τρέξιμο αποστάσεων, κολύμβηση, καταδύσεις, καγιάκ, πολεμικές τέχνες) και τον πολιτισμό, ενώ έντονο ενδιαφέρον έδειξε και για την φιλοσοφία, την ιστορία και την πολιτική.
Ολοκλήρωσε με άριστα το λύκειο Κορίνθου και εισήχθη στη Νομική Σχολή Αθηνών, την οποία και ολοκλήρωσε επιτυχώς σε 4 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του εκπαίδευσης, επέλεξε να υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Διαδοχικά υπηρέτησε στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού Κορίνθου, μετετάγη στο Κέντρο εκπαίδευσης Καταδρομών Μεγάλου Πεύκου, στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, όπου ολοκλήρωσε επιτυχώς την εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστή, στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού , όπου ολοκλήρωσε επιτυχώς το 102ο σχολείο ΟΥΚ, ως ο πρώτος οπλίτης Αλεξιπτωτιστής και Δικηγόρος, που έγινε δεκτός και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση ΟΥΚ και τέλος σε Αμφίβια Μοίρα Καταδρομών.
Επαγγελματικά είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, με ειδίκευση στο Ποινικό, Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο. Διατηρεί γραφείο στην Αθήνα και με τη Συμβολαιογράφο σύζυγό του στην Παλλήνη Αττικής.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χρηματοοικονομικής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι ειδικευμένος διαπραγματευτής – διαμεσολαβητής, ειδικός σε θέματα ασφάλειας, πιστοποιημένος από το γερμανικό νηογνώμονα ως Υπεύθυνος Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων CSO/SSO, πιστοποιημένος από τη Lloyd’s Maritime Academy σε θέματα ναυτικής ασφάλειας και στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις (International Negotiations) μέσω του United Nations Institute For Training And Research (UNITAR), πλήρες μέλος της International Association of Maritime Security Professionals (IAMSP), μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών και της Ένωσης Ελλήνων ποινικολόγων .
Υπήρξε μέλος νομοπαρασκευαστικής επιτροπής αναμόρφωσης της νομοθεσίας για τη Σχολή Δικαστών και είναι συνεργαζόμενος Δικηγόρος με τις Πρεσβείες – Προξενεία των ΗΠΑ και Καναδά, παρέχοντας μέχρι σήμερα υπηρεσίες σε πλήθος ομογενών και διατηρώντας μία άριστη σχέση με τη διεθνή ομογένεια.
Υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης (ΚΙ.Ε.ΣΥ) κι ιδρυτής του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ» , ενώ δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1990 στον τομέα του Εθελοντισμού, της Πολιτικής Προστασίας και του Πολιτισμού και είναι πιστοποιημένος πάροχος πρώτων βοηθειών από την Rescue Training International κι ως διασώστης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (πρόγραμμα Προστατεύω τον Εαυτό μου και του Άλλους – COVERT). Είναι επί έτη Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, ενός από τα μεγαλύτερα Ελληνικά σωματεία, με 1200 μέλη πανελλήνια, ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού σωματείου Άρτος – Δράση, μέλος της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, Πρόεδρος ΔΣ επί διετία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου και αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες , περιοδικά και ιστολόγια και μόνιμα στην Εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ». Είναι εκπαιδευτής αυτοδυτών, Μαραθωνοδρόμος και ερασιτέχνης μουσικός.
Οργάνωσε και υλοποίησε πλήθος εκδηλώσεων με εθνικό, ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον, όπως εκδηλώσεις μνήμης για την 28η Οκτωβρίου με πλήθος κειμηλίων και τη βράβευση ενός εκ των τελευταίων εν ζωή τότε μεγάλων πατριωτών και ιερολοχιτών Ρήγα Ρηγόπουλο, την 25η Μαρτίου και τις ομοιότητες των επαναστατικών «περιπετειών» και πτωχεύσεων, με τα όσα τραγικά βιώνουμε στην εποχή των μνημονίων, τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ Α, Κυνήγια Θησαυρού με ιστορικό περιεχόμενο για μικρούς και μεγάλους, την Ετήσια Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων «ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ», ετήσιες αθλητικές και ιστορικές εκδηλώσεις με εθνικό περιεχόμενο, στις οποίες συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων και την ετήσια βράβευση προσώπων με ιδιαίτερη εθνική και κοινωνική προσφορά.
Ομιλεί επιπλέον της Ελληνικής και την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.
Είναι νυμφευμένος και έχει 4 παιδιά.

Υλοποιούμε το όραμα της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, της ιδέας, που αναγνωρίζει σε κάθε άνθρωπο το ρόλο του αναγκαίου κυττάρου ενός ευρύτερου οργανισμού – συλλογικότητας και των συλλογικοτήτων, ως οργάνων ευρύτερων τέτοιων οργανικών ενοτήτων! Ερευνούμε τους νόμους που διέπουν και τις συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη των ανθρώπινων προσωπικοτήτων, μέσω της εφαρμογής του νόμου εσωτερικής ισορροπίας κι αρμονικής συνεργασίας των επιμέρους κυττάρων του οργανισμού, που ονομάζεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την αρμονική διασύνδεση αυτών μεταξύ τους και τη σύνθεση συλλογικοτήτων διαφορετικών διαβαθμίσεων, μέχρι και το σύνολο της ανθρωπότητας. Αναδεικνύουμε και καταπολεμούμε τους παράγοντες της άρνησης, των συγκρούσεων, της αδικίας και διαιρέσεων των ανθρώπων, των συλλογικοτήτων τους, των κοινωνιών, των πολιτειών και της εν συνόλω ανθρωπότητας, προωθώντας την ανθρώπινη ευημερία με μία ευρεία κι ολιστική θεώρηση των δεδομένων, που διέπουν τη ΖΩΗ και της προσδίδουν το αληθές της Νόημα!

Attorney at Law by the Supreme Court (http://kyriakoskokkinoslawfirm.blogspot.gr/)
Member of Athens – Greece Bar Association since 1990 (https://kyriakoskokkinoslawfirm.wordpress.com/)
Member of the Association of Greek Jurists and of the Association of Greek Criminal Lawyers
Negotiator & Mediator
Vice Chairman of the Greek Frogmen Union (https://www.facebook.com/groups/synelva/?fref=ts)
Founder and Chairman of COSMOPOLIS Organicity Movement
Security & Maritime Security expert
Ex Member of the executive council of ΚΙ.Ε.ΣΥ. (www.kiesy.gr)
Member of Greek Oxygen 2 (http://greeko2.org/) / Advocates , Judges & Citizens for Justice and Development (http://aj4jd.org/)
Νewspaper editor in the «Voice of Corinth» (http://www.fonikorinthias.gr/)
Member of IAMSP (http://iamsponline.org/)

* Γεννήθηκα με ένα ερώτημα για το σκοπό της ζωής μου. Ζω σκαλίζοντας για τις απαντήσεις μέσα μου, στα καθημερινά βιώματα , μελετώντας το είναι και τον κόσμο, αναζητώντας την πηγή , φιλοσοφώντας και δρώντας, προσπαθώντας να εκμεταλλευθώ ορθά το δώρο που λέγεται «χρόνος»!

Μεγάλωσα στην Κόρινθο , όπου έκανα τα πρώτα βήματα αυτογνωσίας, για να ξανοιχθώ σε ένα μεγαλύτερο ταξίδι στην ΑΘήνα, σπουδάζοντας στη νομική σχολή και αγωνιώντας να βρω την «ΟΔΟ» …… EΛΛΑΣ – ΤΑΟ – ΖΕΝ – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ….

Η ολοκλήρωση των σπουδών με οδηγεί στην πόρτα της στρατιωτικής εκπαίδευσης, όπου «μοιραία» βήματα με κατευθύνουν σε ένα από τα δυνατότερα βιώματα της ζωής μου: Κέντρο εκπαίδευσης καταδρομών Μεγάλου Πεύκου, Σχολή Αλεξιπτωτιστών, 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, Σχολή Βατραχανθρώπων ( 102ο σχολείο το οποίο ολοκληρώνω ως ο πρώτος οπλίτης Αλεξιπτωτιστής και Δικηγόρος, που έγινε δεκτός και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση ΟΥΚ), Αμφίβια Μοίρα Καταδρομών. Μέσα από διαδοχικές εκπαιδεύσεις μετρώ τις δυνάμεις μου , επεκτείνω τα όρια του εφικτού, σφυρηλατώ ικανότητες και σχέσεις .

Συγκρούσεις με τις δυνάμεις της «άρνησης» δεν με κατέστρεψαν, με έκαναν ισχυρότερο και με οδήγησαν να στοχαστώ για την αξία της εναρμόνισης των διπόλων, μέσω «σοφίας» – «αγάπης», σύνεσης και δράσης με «κρίνα» στην καρδιά και τον «αετό» στο πνεύμα …

Τα επόμενα σκαλιά της «κλίμακας» με βρήκαν να εργάζομαι για να συνειδητοποιήσω το ρόλο μου μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία, πασχίζοντας να λύσω το αίνιγμα του «πώς τα δύο γίνονται ένα», την αλχημιστική και μυστηριακή διαδικασία της ενότητας!

Πρακτικά παλεύω με τα τέρατα της μοναδικής Ελληνικής γραφειοκρατίας ως Δικηγόρος και πασχίζω να παίξω ένα δημιουργικό και ηθικό ρόλο ως νομικός, μέσα σε μία σπαρασσόμενη από αδικία και ασυνειδησία κοινωνία.

Οι ορίζοντες διευρύνονται, οι ικανότητες αυξάνουν, η αντίδραση μεγαλώνει και μέσα στο πάντα μυστήριο για μας τους ανθρώπους κοσμικό σκηνικό , όπου δραματουργείται η ζωή, ο αγώνας συνεχίζεται αναζητώντας την άδηλη δικαίωσή του …!
Όσοι πιστοί φίλοι προσέλθετε …!

UNICSLEGAL.jpg

Σχολιάστε